Uthyrning
- trailers, maskin- & lastbilssläp

Ring oss

Att hyra istället för att köpa kan vara en bra lösning i vissa fall. Kanske framförallt för tillfälliga toppar i beläggning eller vid tidsbegränsade uppdrag. Med vår hyreslösning behöver du inte binda upp kapital och du slipper många oförutsedda kostnader. Din plånbok mår bra och du kan använda ditt kapital till annat i din verksamhet.

Fördelarna med att hyra

Fördelarna med hyra är att det är prisvärt, tryggt och flexibelt.
Du slipper de kostnader och merarbete som uppstår när ett fordon blir ståendes utan arbete om ett uppdrag skulle ta slut i förtid.

Vi har fullserviceavtal, vilket innebär att allt utom skador på däck och trailer samt försäkring ingår i hyreskostnaden.

Varför ingår inte försäkring?

Vi vet att många av er redan är försäkrade genom att ha en flytande trailerförsäkring på bilen. Vi vill inte debitera dig för en försäkring som du inte behöver. Att betala dubbelt till försäkringsbolagen gynnar varken oss eller dig som kund.

Vad händer om jag får problem längst vägen?

Vi samarbetar med mängder av verkstäder i hela vårt avlånga land. 
STS, VOLVO, SCANIA och även en hel del mindre, privatägda verkstäder så hjälpen är inte långt borta.
Kontakta oss så hjälper vi dig!

Våra däck servas av VIANOR där det även finns jour utanför arbetstid att tillgå så att du kan komma på rull igen.

 

Läs om vår finansiering Kontakta oss

Långtidshyra

Hyra under en längre period

Om du tecknar dig på en långtidshyra har du oftast ett bättre pris än vid korttidshyra men då förbinder du dig att hyra under ett fast antal månader.

Vi strävar alltid efter att du ska bli nöjd. Vi löser det mesta så att det fungerar för dig och dina behov.

Korttidshyra

1 dag eller under en längre period

Du är inte bunden till någon viss hyrestid utan när din körning med enheten är slut returnerar du och vi avslutar hyran.
Om enheten är skadad, och därmed inte kan hyras ut med en gång till nästa kund, fortsätter du att betala hyran tills enheten är åtgärdad. Detta gör vi i vår egen verkstad.Korttidshyra är en löpande hyra för att täcka ett tillfälligt behov i din verksamhet. Du förbinder dig alltså inte till att behålla trailern eller släpet längre än vad du faktiskt nyttjar det.