AG Trailer | En Släp- & Trailerspecialist

AG Trailer grundades redan 1938, men då som en ren verkstad, specialiserad mot tung trafik. 
På den tiden hette vi AG Service, ett namn som hos vissa lever kvar än idag.

Vi servade och reparerade släp och trailers till den svenska transportbranschen och insåg ganska snart att vi behövde assistera våra kunder med lånetrailers under tiden som deras egna fordon stod på verkstaden och fick lite omvårdnad.

Trogna kunder kunde därefter även hyra våra släp och trailers till sin dagliga verksamhet och så var vår hyresavdelning född.

Köper man fordon, kommer man slutligen behöva sälja fordon.
Det började med att vi sålde våra begagnade enheter, men övergick snart till att även omfatta försäljning av nya fordon som vi hade på lager.

Trygghet | Hela vägen

Tack vare att vi använder fordonen själva, förstår vi den totala kostnaden och vikten av att ett fordon sällan är bättre än summan av tillgången på reservdelar, totalekonomi och användarvänlighet. Därför blev vi tidigt i vår resa leverantörsoberoende.

Det gynnar inte bara oss, utan även dig som kund. Köper du ett fordon från AG Trailer så kan du vara trygg i att vi alltid levererar rätt fordon, med rätt specifikation till rätt pris.

2013 beslutade vi oss för en namnändring till AG Trailer AB som vi tycker bättre beskriver verksamhetens tre ben, Hyra, Försäljning och Verkstad.
Det var inte särskilt svårt då vi kallats AG Trailer under lång tid redan innan.

2015 beslutade vi oss för att bygga ny verkstadsdel med en bättre möjlighet att ta emot både långa och hela ekipage. Vi fick fler verkstadsplatser och skapade en bättre arbetsmiljö för våra killar i verkstaden.

2019 Stod vårt nya kontor klart. Samma adress som alltid men mer anpassat till vår verksamhet och där alla delar av bolaget numer sitter i samma byggnad. Det underlättar den dagliga kommunikationen och ger dig som kund en bättre service och ett ännu bättre bemötande!

Köp skåpsläp,
maskinsläp och trailers

Nytt eller begagnat?

Uthyrning av trailers, maskinsläp & lastbilssläp

Hyr tillfälligt eller under längre period.

One-Stop-Service

Allt på samma ställe.

Våra leverantörer

Åk till toppen