Släp- och trailerspecialist

AG Trailer® grundades redan 1938 som en ren verkstad specialiserad mot tunga efterfordon. På den tiden hette bolaget AG Service AB.

Behovet av att minska stilleståndstid ökade och på den vägen började vi hyra ut “lånetrailers” under tiden kundernas fordon befann sig på verkstaden.

Försäljning och uthyrning av släp och trailers ökade allt eftersom och kom under slutet av 90-talet bli grundstommen i företaget. Då vi alltid kallats för AG Trailer® så beslutades en namnändring till just AG Trailer® 2013.

Egen verkstad

Under 2015 utökade vi vår verkstadskapacitet genom att bygga en ny verkstad med större möjligheter för att hantera både långa och kompletta ekipage.

Läs mer om vår verkstad >>

Ny kontorsdel

Under 2019 kommer vårt nya kontor stå klart. Samma adress som innan men mer anpassat till vår verksamhet där bolagets samtliga delar sitter i samma byggnad. Det underlättar kommunikationen och ger dig som kund en bättre service och ett ännu bättre bemötande!

Köp

Köp skåpsläp
& maskinsläp

Eller behöver du en ny trailer? Hos AG Trailer hittar du marknadens bredaste produktutbud.
Bra service får du på köpet!

Läs mer

Hyr

Uthyrning av trailers,
maskinsläp & lastbilssläp

Behov av ett fordon under en kortare tid? Hyr hos oss!
Hos oss hyr du till ett pris som gör att du kan hålla hög lönsamhet på dina transporter samtidigt som du får bra service.

Läs mer