Serva & reparera
i vår verkstad

Service, reparation & besiktning. Allt på samma ställe

SERVICE | HELA VÄGEN

AG Trailer bildades som en verkstad specialiserad mot tunga fordon och den delen av vårt ursprung har vi varit noga med att ta vara på och utveckla under åren.
Vi är en märkesobunden verkstad som arbetar med allt från finmekanik och elektronik till reparationer och renovationer.
Genom vårt koncept med one-stop-service kan vi erbjuda våra kunder en oerhört smidig och flexibel lösning när deras fordon behöver uppsöka verkstad eller är i behov av en besiktning.
Så testa service på riktigt, kontakta oss redan idag!

Specialiserad service
är en schysst service

När du vänder dig till oss och vår verkstad för att serva, reparera eller renovera ditt släp eller din trailer så kan du vara säker på att ditt fordon är i trygga händer.
Vi har servat och reparerat släp och trailers sedan bolaget bildades och det gör att vi har sett och upplevt det mesta. Det leder till att vår felsökning är effektiv, våra reparationer blir gjorda med kvalitet och att vi hellre lagar det som är trasigt än byter delar som faktiskt går att använda.
Det är inte bara bättre för miljön, det är bättre för plånboken med.
Så testa en specialiserad service och upplev en schysst service!

One-Stop-Service
Håll din verksamhet rullande

Som ett led i att minska risken för att våra kunder tvingas pausa sin verksamhet arbetade vi fram konceptet one-stop-service. Det innebär att du som kund har möjlighet att lämna av ditt fordon hos oss för service inför besiktning och sen tar vi hand om resten åt dig.
Vi servar, kollar över däck och hjälper till med besiktning så att när du hämtar upp ditt fordon är det klart att användas igen. Reservdelar, service, reparationer, underhåll, besiktning, däck, ja allt på samma ställe. 

Rätt delar i lager

Att vara märkesobunden innebär att vi behöver ha de vanligaste reservdelarna hemma till en mängd olika fordon samtidigt.

Så hur har vi löst det utan att lägga kostnaden för ett enormt lager på våra kunder?

Genom ett gott samarbete med leverantörer och distributörer ihop med ett lager som optimerats genom erfarenhet och i samverkan med våra kunder blir resultatet att vi har de vanligaste delarna på hyllan. Har vi slut eller en del saknas i vårt sortiment har vi ofta delarna på plats inom några timmar.

Våra leverantörer

Åk till toppen